Sushi O -Raisio:n ja JUST LAZY:n Facebook ja Instagram kilpailujen säännöt ja ehdot.

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailun säännöt.

VOITA VAPPUPIKNIK -PAKETTI (2kpl)

Nyt on Vappuarvonnan aika! Mahtava kevätarvonta lähtee rullaamaan yhteistyössä JUST LAZYn kanssa pääsiäisenä! Tykkää tästä päivityksestä ja olet mukana – kilpailua saa toki myös jakaa, jos siltä tuntuu! SUSHI O -Raisio & JUST LAZY arpovat yhteistyössä kaksi (2) Vappupiknik –pakettia! Paketti sisältää SUSHI O:n (take away) piknik-eväät ja tarvikkeet kahdelle, sekä uuden JUST LAZY –Sporttirepun eväiden kuljettamiseen! Kummankin palkinnon arvo yli 50€! Arvonta suoritetaan 29.4. klo 16 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sekä kommenttiketjussa. Kilpailun säännöt löydät täältä: https://justlazy.fi/kilpailun-saannot/

 

JÄRJESTÄJÄ

SUSHI O -Raisio – Tasalanaukio 5, 21200 RAISIO ja JUST LAZY – Tuijussuontie 2, 21280 RAISIO

KILPAILUAIKA

31.3.-29.4.2018.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN

Kilpailuun osallistutaan tykkämäämällä Facebook-kilpailupäivityksestä. Tykkäämällä päivityksestä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA

Kilpailun voittajan arvotaan kilpailupäiväityksestä tykänneiden kesken, sunnuntaina 29.4. klo 16. Kaksi onnekasta voittaa vappupiknik -paketin kahdelle!. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä, sekä kilpailupäivityksen kommenttikenttään. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 29.4. aikana, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT

Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot noudetaan SUSHI O -Raision toimipisteestä vapunaattona, klo 16 – 18 välillä. SUSHI O -Raision ravintolan osoite on: Tasalanaukio 5, 21200 Raisio.

ARPAJAISVERO

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista,

HENKILÖTIEDOT

Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook/intagram -sivuilla.

MUUTA

Tämän Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla, järjestäjä pidättää oikeuden säätöjen ja ehtojen muutoksiin.