Pecha Kucha

kanssa Ei kommentteja

“From Inspiration to Enthusiasm”

HUB Turku ja Uuden muotoilun yhdistys järjestivät Pecha Kucha -illan, jonka teemana oli otsikon mukainen inspiraatiosta innostukseen.
Meikäläinen haastettiin mukaan puhujaksi ja eihän sitä voinut sitten oikein kieltäytyäkkään, vaikka aika haastavalta tuo formaatti tuntui jo heti lähdössä. Varsinkin, kun homma tuli aika pienellä varojajalla eteen. Pecha Kucha on siis esitysformaatti, jossa puhujalla on näytettävänään 20 kpl kuvia (ei lainkaan, tai mahd. vähän testiä), joista kutakin näytetään 20 sekuntia ja tässä, reilussa kuudessa minuutissa pitää saada asiansa toimitettua. Paikalla oli monta muutakin puhujaa jotka kaikki vetivät omat esityksenä niin ammattimaisesti, että allekirjoittanut alkoi tuntea olevansa aivan väärässä paikassa huseeraamassa. Tästä pääsee tapahtuman sivulle tutustumaan kuka muu ja mistä muusta aiheesta oli juttua. Huippu vetoja kaikki!

Aika jäätävän lyhyt setti tuollainen 20 sekkaa/kuva!

Joutuu tosiaan oikein miettimään, miten sanottavansa tiivistää tuollaiseen pakettiin. Mutta sainpa sitten itsekin jollain tapaa kerrottua minkälaisesta inspiraatiosta Just Lazy lähti ja mitä tässä on viimeisen 6kk aikana tapahtunut ja missä nyt ollaan. Konkretisoitui itsellekin nyt, että aika paljon on tullut puolessa vuodessa runnottua hommia, kun tuon matkan esitykseksi kasaili ja puhui auki. Aika hieno tapa kyllä esittää asioita. Jälkeenpäin mietin, että miksei kaikkia puheita pidetä samalla kaavalla.

Kiitokset HUB:lle ja UMY:lle loistavasti järkätystä illasta!

Kuvat: HUB Turku

https://www.facebook.com/hubturku/https://hubturku.comhttps://www.facebook.com/uudenmuotoilunyhdistys/ | http://www.uudenmuotoilunyhdistys.fi

#hubturku #radicallytogether #umy

Vastaa